Ecologische producten voor professionele resultaten!

Bij Steam&Clean Bvba is ons doel steeds vooruitstrevend te werken zowel op vlak van schoonmaak en  opleiding van onze werknemers, als op vlak van het verbeteren en versterken van de communicatie naar onze klanten. Daarom zouden we u graag extra informeren over de buitenkans die we u vanaf nu kunnen aanbieden.

Sinds kort heeft Steam&Clean Bvba, op vraag van zowel klanten als huishoudhulpen, onderzoek verricht naar verschillende ecologische schoonmaakproducten die niet enkel veiliger zijn voor uw meubilair en tegels vanwege de niet bijtende werking, maar ook voor de gezondheid van onze huishoudhulpen. Hierbij hebben onze jobcoachen vanuit hun voorkennis en expertise op vlak van schoonmaak en productkennis uitgebreid verschillende producten vergeleken. We hebben onze selectie van schoonmaakmaterialen dan ook gemaakt op basis van verschillende pijlers, namelijk: Ruime toepasbaarheid, Gebruiksgemak & Professionele resultaten. Deze producten gaven hierbij op alle vlakken de beste resultaten.

Bovendien worden onze huishoudhulpen éxtra opgeleid om goed te kunnen werken met deze producten. Hierdoor zou de kans op schadegevallen nog kleiner moeten zijn.

Vanwege het gebruiksgemak van deze producten, is het echter ook perfect mogelijk deze producten enkel en alleen aan te schaffen voor uw eigen gebruik en toch een professioneel resultaat te bekomen.

Interesse? Bekijk hier ons aanbod!

Webshop